Demo

 

"VUČIJI DANI NA OZRENU 2015"

Lovačko udruženje „Fazan“ iz Doboja i ove godine organizuje već nadaleko poznatu manifestaciju „Vučiji dani na Ozrenu“.

Petnaesto okupljanje lovaca povodom ove manifestacije je predviđeno za  subotu, 28. februara 2015. godine, a zborno mjesto su Okolišta, prelijep plato na ozrenskom gorju.

Početak manifestacije je predviđen za 08 časova kada počinje smotra učesnika hajke na vuka. Slijedi odlazak na čeke, a u 11 časova je predviđen početak lova. Do 14 časova će se vidjeti da li je neki lovac imao sreće i umijeća da ulovi vuka, a nakon toga, uz svečani ručak i kulturno- zabavni program, mnogobrojni lovci i njihovi prijatelji će razmjenjivati utiske i iskustva.

Kao i prethodnih godina, predviđena je lovačka tombola sa bogatim nagradama  uz glavni dobitak, lovačku pušku.

Ujedno, lovci koji žele da produže svoj boravak na Ozrenu, smještaj mogu pronaći u seoskim turističkim domaćinstvima, čiji ljubazni domaćini će se potruditi da im boravak učine što ugodnijim i zanimljivim.

Ukoliko želite da prisustvujete „Vučijim danima“ više informacija i prijavu možete dobiti na internet stranici Lovačkog udruženja“Fazan“: www.lufazan-doboj.com

Posted in Vijesti

2. IZLOŽBA SUVENIRA DOBOJSKOG KRAJA

Turistička organizacija grada Doboj organizuje 2. „Izložbu suvenira dobojskog kraja“ u petak, 06. marta 2015. godine sa namjerom da na jednom mjestu okupi sve kreativne pojedince, umjetnike i preduzetnike koji se bave proizvodnjom suvenira.

Ovim putem Vas pozivamo na otvaranje Izložbe, koja će se održati u 10 časova u Skupštinskoj sali (bivši Dom vojske), te svojim prisustvom uveličate ovu manifestaciju.

Posted in Vijesti

INFORMACIJE

  • Mapa
  • Servisne informacije
  • Dolazak u Doboj

POPULARNO

MULTIMEDIA

  • Galerija
  • Facebook
  • Youtube