Demo

 

Craft Beer Festival u Doboju

Turistička organizacija grada Doboj I "Castrum Brewery" 21.07. 2018. godine organizuju prvi Craft Beer Festival. Mjesto održavanja festivala je Stadion sportskih igara u Doboju, a svoje učešće su potvrdile brojne craft pivare iz BiH i regiona. Za dobar provod su zaduženi Mary Janes Litlle Drum iz Doboja, Racija iz Banja Luke i naravno Zabranjeno Pušenje. Podršku festivalu su pružili RSG radio kao medijski sponzor, Elta - kabel i hotel "Park". Očekujemo vas!

Posted in Vijesti

Gastro fest Doboj 2018

Turistička organizacija grada Doboj u saradnji sa restoranom "Grazia" i hotelom "Park" organizuje drugi "Gastro fest Doboj 2018". Pored brojnih ugostiteljskih objekata dobojske regije posjetiocima će se predstaviti KUD "Doboj", Dobojske mažoretkinje, tamburaški ansambl "Moj rođak sa sela", a za večernje sate predviđen je koncert "OK benda". Nastavak druženja je u hotelu "Park".

Фотографија корисника Turistička organizacija grada Doboj

Posted in Vijesti

Završena izložba "Sizif u borbi za pravopis"

Na dobojskoj Tvrđavi je 27.09.2017. godine u organizaciji Turističke organizacije Doboj otvorena izložba radova đakona i vjeroučitelja Bojana Jokanovića pod nazivom „Sizif u borbi za pravopis“. Radovi su izloženi u objektima na Tvrđavi i mogli su se pogledati svakim danom do 08.10.2017. u periodu 10 do 18 časova. Ovom prilikom zahvaljujemo se Bojanu Jokanoviću na veoma prijatnoj i uspješnoj saradnji, osnovnim i srednjim školama čiji su učenici posjetili izložbu, kao i svim posjetiocima koji su u prethodnim danima bili gosti na dobojskoj Tvrđavi. 

Posted in Vijesti

Sizif u borbi za pravopis

Turistička organizacija grada Doboj će od 27.09. do 08.10.2017. godine upriličiti izložbu crteža i karikatura đakona Bojana Jokanovića na dobojskoj Tvrđavi. Svečano otvaranje će biti u srijedu 27.09. u 17 časova, kada će biti uručene i nagrade za najljepše fotografije Doboja.

Ovim putem vas pozivamo da u narednim danima budete gosti dobojske Tvrđave i da pogledate kroz kakve sve muke Sizif prolazi u borbi za pravopis.    

 

Posted in Vijesti